Zhejiang Yipu Metal Manufacturing Co., Ltd.
Zhejiang Yipu Metal Manufacturing Co., Ltd.
Nyheter

Bransjenyheter

Hva er de viktigste forskjellene mellom kobberflette og kobbertråd?02 2024-04

Hva er de viktigste forskjellene mellom kobberflette og kobbertråd?

Flettet kobbertråd veves til en flat form med tynne kobbertråder, mens flettet kobbertråd tvinnes til en rund form.
Hva er bruken og forskjellene mellom fortinnet kobbertråd og ren kobbertrådtråd02 2024-04

Hva er bruken og forskjellene mellom fortinnet kobbertråd og ren kobbertrådtråd

Nå er kobbertråd over hele verden, og prisen på kobber har også økt. På grunn av endringen i kobberprisen har det gitt stor innvirkning på kobbertråd. La oss snakke om det direkte forholdet mellom galvanisert kobber og kobberpriser i detalj.
Vårbris varmer kobbertrådet ledning påvirket av kobberpriser02 2024-04

Vårbris varmer kobbertrådet ledning påvirket av kobberpriser

I februar var alle ikke-jernholdige metaller svake og konsoliderte. Hovedsakelig påvirket av faktorene til det nye året, er stedet svakt, noe som gjør svingningene i markedet mer stabil. Kobber, som var svakt i det tidlige stadiet, er nå stabilt, og London-kobberet ligger fortsatt på rundt 5700 amerikanske dollar.
Hva er fordelene med kobbertråd, hvordan velge kobbertråd02 2024-04

Hva er fordelene med kobbertråd, hvordan velge kobbertråd

Kobber spiller rollen som å lede svake elektriske signaler, mens ståltråd spiller en støttende rolle. Messingstang, messingstrimmel, messingrør, messingplate, messingrad, kobberrad, kobberstrimmel er hovedsakelig delt inn i galvanisering, belegg, varmstøping/dypping og elektroforming i henhold til forskjellige metoder for innpakning av kobber til ståltråd. Dette produktet kombinerer styrken og motstanden til stål med den utmerkede elektriske ledningsevnen og korrosjonsmotstanden til kobber. Sammenlignet med kobber-enkeltråd har den fordelene med lav tetthet, høy styrke og lave kostnader. Det er et erstatningsprodukt av tradisjonell ren kobber-enkeltråd.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept